Γράφει ο ηθοποιός 

Ανδρέας Σιδέρης
Οι Άγγλοι ως γνήσιοι ψευτό νάρκισσοι, μόλις είδαν τα δύσκολα αποχώρησαν, και αυτό θα τους… γυρίσει Μπούμερανγκ, πάντα ήθελαν να νιώσουν διαφορετικοί, αλλά ποτέ δεν ήταν. Διαφορετικός γεννιέσαι δεν γίνεσαι, και δεν φοβάσαι να το πεις , φαίνεται άλλωστε από τα μάτια σου και την συμπεριφορά σου . Αποχώρησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί βαρέθηκαν να πληρώνουν για τις άλλες χώρες, λες και αυτοί δεν πήραν.
 Ο αληθινός ηγέτης είναι παράλληλα και υπηρέτης, δεν καταδυναστεύει τον λαό του, είναι αυτός που ακόμα και στα δύσκολα μπαίνει μπροστάρης, και όλοι οι υπόλοιποι τον ακολουθούν γιατί τον εμπιστεύονται, δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται σε αυτή την ζωή, ο θεός ξέρει και σίγουρα θέλει μόνο το καλό… Όσο για τους Άγγλους, στο καλό και να μας γράφουν, αρκεί να φέρουν πίσω τα κλεμμένα, και ας μην ξεχνάνε, ότι είναι δικό μας, ότι δικαιούμαστε, και δεν θέλουν να μας το δώσουνε το κλέβουμε. 
Σεβασμός στον πολιτισμό που πρώτοι εμείς οι Έλληνες δημιουργήσαμε, τους αρέσει, δεν τους αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια. Εμείς σαν λαός τολμήσαμε να πούμε για ακόμα μια φορά, ένα ΟΧΙ στα νέα μέτρα, ένα ΟΧΙ στον εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης, και είμαστε περήφανοι, γιατί δείχνει θέληση, ασχέτως εάν οι πολιτικοί της χώρας μας, δεν είχαν τα κότσια να το πράξουν. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό το τέλος. Έλληνες ψηλά το κεφάλι.

Ο Ανδρέας Σιδέρης αυτή την στιγμή εργάζεται ως ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 οι Συμμαθητές.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese