Τα δύο ανήλικα ορφανά του…
Ηλία Χατζηευθυμίου 46 χρόνων, αστυνομικού της ΚΥΠ και της συζύγου του, Σκεύης Χατζηευθυμίου, 39 ετών, για τους οποίους μάλιστα αναφέρεται ότι τους συνέδεε κουμπαριά με τον επίσης δολοφονημένο επιχειρηματία, Φάνο Καλοψιδιώτη είχαν από την πρώτη στιγμή την βοήθεια και συμπαράσταση των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους, ενώ σε ανάρτηση στο facebook δείχνουν να έχουν πλήρη συνείδηση του συμβάντος, ενώ και τα ίδια γλίτωσαν ως εκ θαύματος από τα πυρά του πληρωμένου Αλβανού εκτελεστή.

Εξ’ αρχής τα δύο παιδάκια έτυχαν της ψυχικής συνδρομής των λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας, ενώ μέσω της ανάρτησής τους φαίνεται πως έχουν σχεδόν πλήρη αντίληψη της κατάστασης, όπως πλέον έχει διαμορφωθεί.

Τα δύο παιδάκια ηλικίας 13 και 14 ετών που βρίσκονταν μαζί με τους γονείς τους στο κέντρο όπου δειπνούσαν με τον Φάνο Καλοψιδιώτη, κύριο στόχο της δολοφονικής επίθεσης, είχαν τα κατάλληλα αντανακλαστικά και σωριάστηκαν μετά τους πρώτους πυροβολισμούς στο έδαφος κάτω από το τραπέζι και έτσι γλίτωσαν από τα πυρά του Αλβανού πληρωμένου φονιά.

Σπαράζει το διαδίκτυο με την ανάρτηση στο λογαριασμό τους στο Facebook για το τραγικό συμβάν:English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese