Σε συνέχεια του από 3-6-2016 Δελτίου Τύπου που αφορά σε εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη…
της οποίας διέπρατταν απάτες σε βάρος πολιτών με το πρόσχημα του τροχαίου ατυχήματος, από την συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στις 20-6-2016 στην Ραφήνα και το Παγκράτι, επιπλέον επτά (7) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας και δύο (2) ημεδαποί.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και της κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Έπειτα από την έρευνα και την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας δραστηριοποιούνταν επιπλέον στην διακίνηση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, σε οικίες που διατηρούσαν στα Πατήσια στη Ραφήνα και στο Παγκράτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Επιπρόσθετα, εξιχνιάσθηκε και μία (1) περίπτωση κλοπής από οικία στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων καθώς και για την ταυτοποίηση επιπλέον συνεργών τους, συνεχίζονται.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese