Ένας 65χρονος Ινδός έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έβλεπε το blockbuster…. «The Conjuring 2» («Το Κάλεσμα 2») σε σινεμά της πόλης Tiruvannamalai, αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Indepenent η οποία επικαλείται την Times of India.
 
Ο 65χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα έβλεπε την περασμένη Πέμπτη το sequel της γνώστης ταινίας τρόμου μαζί με ένα φίλο του.
 
Σε μία από τις πιο τρομακτικές σκηνές παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Τότε λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Old Government Hospital, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
 
Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι πως πλέον το πτώμα του αγνοείται! Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ. Το προσωπικό του νοσοκομείου ζήτησε από τον φίλο του 65χρονου να παραστεί για τη μεταφορά του πτώματος στο Tiruvannamalai Government Medical College Hospital, όπου θα πραγματοποιούνταν η νεκροψία.
 
Από εκείνο το σημείο και μετά αγνοείται τόσο το πτώμα του 65χρονου, όσο και ο φίλος του, με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν το περιστατικό.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese