Μια σημαντική αλλαγή στους όρους ανάρτησης και δημοσίευσης φωτογραφιών στο Facebook προανήγγειλε με σχετικό δημοσίευμα το…
Forbes.com υποστηρίζοντας ότι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να βάλει τέλος στην πρακτική με το Synced Album, με το οποίο ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να δημοσιεύσει αυτόματα τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό του. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να καταργήσει τη δυνατότητα αυτή και με ενημερώσεις που στέλνει στους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το Synced Album, τους παροτρύνει να εγκαταστήσουν και να μεταφέρουν τις εν λόγω φωτογραφίες στην εφαρμογή Moments που δημιουργήθηκε το 2015.  Αν έχετε το Synced και δεν θέλετε να χάσετε τις αναμνήσεις σας μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα μέχρις τις 7 Ιουλίου: Ή να εγκαταστήσετε το Moments ή να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή ή στο κινητό σας.

Πηγή