Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, η ομάδα Busine$ cool διοργανώνει διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο για εφήβους 13 -17 ετών, με στόχο να τους μυήσει στα μυστικά της… καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Μέσα από το σεμινάριο, οι Έφηβοι θα ενημερωθούν αναφορικά με τα θέματα που άπτονται των επιχειρηματικών τεχνικών, ενώ παράλληλα η ομάδα Busine$ cool θα ανακαλύψει μέσω ειδικών ερωτηματολογίων τα δυνατά σημεία των συμμετεχόντων και θα τους καθοδηγήσει ανάλογα με τις δεξιότητές τους προς τα αντίστοιχα επαγγελματικά πεδία.

Ειδικότερα η θεματολογία του σεμιναρίου αφορά στις ενότητες:

– Δημιουργία ομάδων και ανάπτυξη σχέσεων ομάδας
– Δημιουργία Ιδεών/ Brainstorming, Δημιουργία Business Canvas
– Branding – Marketing
– Δημιουργία παρουσιάσεων και Τεχνικές Pitching

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο ανάμεσα σε δύο διήμερα:

Α’ Διήμερο:

Δευτέρα 11 Ιουλίου και Τετάρτη 13 Ιουλίου, από τις 9:30 π.μ. – 2:00μ.μ.

Β’ Διήμερο:

Δευτέρα 18 Ιουλίου και Τετάρτη 20 Ιουλίου, από τις 9:30π.μ. – 2:00μ.μ.

Και οι δύο Κύκλοι Σεμιναρίων θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι Έφηβοι θα μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε ιδέα τους σε πραγματικό επιχειρηματικό σχέδιο, παρουσιάζοντας τις ιδέες τους ενώπιον Κριτικής Επιτροπής. Η καλύτερη ομάδα θα λάβει συμβολικό έπαθλο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Busine$ cool.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή έως 15 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα συνδράμουν με το συμβολικό ποσόν των 5 ευρώ ανά άτομο για την κάλυψη των αναλώσιμων.

Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 -30.01.977 ή πατήστε στο Link εγγραφών: http://www.businesscool.gr/#%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese