Για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο και τη σχέση τους μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη…

Σκέφτηκες ποτέ να κάνεις ένα διάλειμμα για να αφοσιωθείς στην οικογένειά σου και να κάνεις ένα παιδί;

Αυτό μπορεί να προκύψει κι ενώ είμαι στη δουλειά. Αλλά δεν είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να δουλεύω. Αν δεν το κάνω θα τρελαθώ. Μου αρέσει να προσφέρω, να είμαι παραγωγική και, αν μη τι άλλο, αν δεν υπάρχουν θέματα υγείας, όλα συνδυάζονται με τη δουλειά μας.

Ο Αντώνης δεν σου κάνει παράπονα που δουλεύεις τόσο πολύ;
Υπήρχαν περίοδοι που μου έκανε αρκετά παράπονα. Τώρα πια δεν μιλάει, το έχει συνηθίσει. Στεναχωριέται όταν με βλέπει ότι τρέχω από νωρίς. Ξυπνάω στις 8.00 και αρχίζω με τράπεζες, ταχυδρομεία, σουπερμάρκετ, λαϊκή, υποχρεώσεις, δουλειές στο σπίτι, μαγείρεμα, σύσκεψη στο κανάλι και γυρίσματα. Όπως ξέρεις, γυρίζω αργά το βράδυ κάθε μέρα σπίτι. Το μόνο μου θέμα, τώρα τελευταία, είναι ότι δεν προλαβαίνω να του μαγειρεύω κάθε μέρα και με στεναχωρεί αυτό. Αλλά θα το ξαναβρώ αυτό (χαμογελάει).

Ο σύζυγός σου επηρεάζει τις επαγγελματικές σου αποφάσεις;
Όχι. Τα συζητάμε όλα, έχει την άποψή του. Έχουμε κοινή αντίληψη των πραγμάτων. Σχεδόν πάντα λέμε μαζί τα «ναι» και τα «όχι». Εκείνος είναι απόλυτα λογικός και προσγειωμένος. Εγώ είμαι στο ροζ συννεφάκι μου, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν (γελάει). Εκείνος με γειώνει και με ισορροπεί. Έχει έναν τρόπο να τα βλέπει σωστά. Αλλά δεν υπερισχύει η δική του άποψη, όταν και αν διαφωνήσουμε κάπου. Θα κάνω το δικό μου.

Έχεις εντοπίσει κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα του Αντώνη με τον πατέρα σου; Σου τον θυμίζει καθόλου;

Μιλάμε για δύο ανθρώπους εκ διαμέτρου αντίθετους. Ο πατέρας μου ήταν ο κλασικός Κεφαλλονίτης. Φωνακλάς, κοινωνικός, μέσα στο κέφι και τα τραγούδια, με φίλους και πολύ κόσμο πάντα. Ο Αντώνης δεν είναι τόσο ανοιχτός άνθρωπος, είναι απόλυτος και κρυψίνους (χαμογελάει). Την πρώτη φορά που θα τον γνωρίσεις, θα νομίζεις ότι δεν θα σου μιλήσει ποτέ. Έτσι ένιωσα κι εγώ μαζί του στην αρχή. Αλλά αν δει ότι είσαι άνθρωπος που του κάνεις, γίνεται χαλί να τον πατήσεις.

Με τον σύζυγό σου, μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού;
Τα περισσότερα τα κάνω εγώ. Μου αρέσει η καθαριότητα, αλλά είμαι ακατάστατη. Ο Αντώνης είναι της τάξης. Όλα είναι πάντα στη θέση τους.

Είχες ποτέ το άγχος της συνεχούς ανανέωσης του γάμου σας, προκειμένου να μην τον καταπιεί η ρουτίνα;

Με τον Αντώνη δεν πλήττουμε. Βγαίνουμε συχνά, ταξιδεύουμε, έχουμε φίλους και περνάμε ωραία. Δουλεύω πολλές ώρες και δεν βλεπόμαστε συνέχεια. Υπάρχει διαρκής ανανέωση.

Μου είπες ότι εκείνος είναι απόλυτος. Επομένως εσύ κάνεις τις περισσότερες υποχωρήσεις στη σχέση σας;

Ναι, εγώ! Μου αρέσει κιόλας. Θα με ενοχλούσε αν χρειαζόταν να το κάνω για έναν άνθρωπο που δεν θα με ενδιέφερε. Δεν γίνομαι κάθε μέρα χαλί να με πατήσει ο Αντώνης, δεν υπάρχουν αυτά… Αλλά κάνω υποχωρήσεις για την ισορροπία. Αυτά συμβουλεύω και τις φίλες μου για να κρατήσουν τη σχέση τους, να υποχωρούν καλύτερα αυτές. Οι άντρες είναι άντρες. Είστε πιο γκρινιάρηδες, τα θέλετε όλα δικά σας, δεν ανέχεστε τη μουρμούρα… Οπότε, δεν πάει στο καλό; Υποχωρείς και τέλος!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese