Δίπλα σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Ηλιούπολης μας είπαν οτι βρισκόταν ένα χτυπημένο γατάκι… Όταν έφτασε εκεί η εθελόντριά μας, δεν χρειάστηκε καν να το ψάξει, την είδε εκείνο και την φώναξε. Ένα μαύρο κουκιδάκι, παράλυτο στα πίσω πόδια που την κοιτούσε με δυο μάτια γεμάτα ζωή!

Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες και για έλεγχο. Έπρεπε να δούμε αν το χτύπημα είχε επηρεάσει ζωτικά όργανα και να γίνουν διάφορες εξετάσεις αίματος κι απεικονιστικές.
Το μικράκι μετά από μιας μέρας νοσηλεία και τις αρχικές εξετάσεις, μας έδειξε ότι θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για την μελλοντική του πορεία, παρά το κάταγμα στη σπονδυλική στήλη. Γι’ αυτό χθες μεταφέρθηκε σε πιο εξειδικευμένο κτηνιατρικό κέντρο, για να δούμε κατά πόσο έχουν πειραχτεί τα νεύρα και τι αντιμετώπιση χρειάζεται το κάταγμα του, για να μπορέσει κάποια στιγμή να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.
Όλα αυτά βέβαια απαιτούν χρήματα, τα οποία δεν έχουμε, αφού κυριολεκτικά μας έχουν αφανίσει οικονομικά τα απανωτά περιστατικά. Κι ίσως να είναι πολυτέλεια, σε τέτοιες εποχές, να προσπαθούμε τόσο για ένα γατάκι, απ’ αυτά τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο δρόμο καθημερινά. Όμως όλοι μαζί, μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία στο μικράκι. Που έχει πάψει πια να είναι το μαύρο γατάκι. Είναι ο Μίστερ Σπότ που αξίζει μια ευκαιρία απ’ το υστέρημα του πορτοφολιού μας κι απ’ το περίσσευμα της αγάπης μας!

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: support@zeil.gr
Παρακαλόυμε για οποιοδήποτε ποσό καταθέσετε, μην αμελήσετε να μας στείλετε τα στοιχεία σας ώστε να σας ταχυδρομήσουμε την απόδειξη σας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese