Ακόμα κι δεν είσαι από τις φανατικές του eye makeup στο καθημερινό σου μακιγιάζ, δεν είναι δυνατόν να μην έχεις προσπαθήσει να κάνεις αυτή την πολυπόθητη γραμμή του eyeliner μπροστά στον καθρέφτη σου πριν τη βραδινή σου έξοδο…

Αν όταν χρησιμοποιείς υγρό eyeliner, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πασαλείβεσαι και να απλά να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από την προετοιμασία σου τότε σου έχω καλά νέα. Υπάρχει τρόπος να πετύχεις να το πετύχεις χωρίς πολύ κόπο. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

1. Ξεκίνησε με ένα μαλακό μολύβι ματιών για να κάνεις τη γραμμή κοντά στη γραμμή των βλεφάρων. Έτσι θα έχεις μία πολύ καλή βάση για τη συνέχεια.

2. Στη συνέχεια, πάρε ένα ειδικό πινελάκι για eyeliner και μαζί με λίγο προϊόν ξεκίνησε να πατάς στη γραμμή που έχεις ήδη κάνει με το μολύβι.

3. Σειρά έχουν οι βλεφαρίδες. Πέρασε μία στρώση μάσκαρα για να τονίσεις περισσότερο το βλέμμα.

4. Πάρε μία μπατονέτα βρεγμένη με λίγο υγρό ντεμακιγιάζ ματιών και καθάρισε τυχόν σημεία που έχεις ξεφύγει κι έχεις λερωθεί.

5. Βάλε τα ταμποναριστά λίγη setting powder στο κάτω μέρος των ματιών και συνέχισε μία στρώση μάσκαρα και στα κάτω βλέφαρα.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese