Το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο προς το παρόν όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν…
οφείλεται σε δολιοφθορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του περιβάλλοντος της οικογένειας του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου η μέχρι τώρα έρευνα των εμπειρογνωμόνων στο αυτοκίνητο δεν έχουν οδηγήσει σε στοιχεία που να δείχνουν ότι υπήρξε ανθρώπινο χέρι που να προκάλεσε ζημιά στο αυτοκίνητο ικανή να προκαλέσει τη φωτιά και τον τραγικό θάνατο του οδηγού.

Οι ερευνητές εξέτασαν εξονυχιστικά σπιθαμή προς σπιθαμή εκατοντάδες μέτρα στην Αττική Οδό, κυρίως όμως έστρεψαν το βλέμμα τους στο ίδιο το πολυτελές αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Ως τώρα, αν και η έρευνα συνεχίζεται, οι πηγές κοντά στην οικογένεια του Παναγιώτη Μαυρίκου, λένε πως οδηγούν σε στοιχεία δολιοφθοράς.

Μάλιστα κάποια “καπάκια” τα οποία χαρακτηρίστηκαν “περίεργα” και τα οποία εντοπίστηκαν στη διαδρομή του αυτοκινήτου αποδείχθηκε πως ούτε σχέση έχουν με το αυτοκίνητο, ούτε όμως και με το δυστύχημα γενικότερα καθώς όπως φάνηκε στην πορεία των ερευνών επρόκειτο απλά για “μάτια” ηλεκτρικής κουζίνας που έπεσαν από τύχη στο οδόστρωμα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese