Γράφει η ειδική συνεργάτης, 
Ο Τραμπ μπορεί να βγει Πρόεδρος των ΗΠΑ όσο κι αν λέμε το αντίθετο. Με γεγονότα όπως η σφαγή στο γκέι μπαρ…
στο Ορλάντο όπου ο ISIS αναλαμβάνει την ευθύνη, οι δηλώσεις του Τραμπ για “απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε όλους τους Μουσουλμάνους κλπ” ακούγονται σαν… ελπίδα στους απελπισμένους και φοβισμένους Αμερικανούς όπου αυτό που θέλουν από τη ζωή τους είναι τάξη και ασφάλεια.

Ακόμα κι αν εδώ στην Ελλάδα γινόταν κάτι τέτοιο και είχαμε να διαλέξουμε την ασφάλεια μας με έναν ακραίο Πρωθυπουργό ή την ανασφάλεια με τη Δημοκρατία ίσως να διαλέγαμε το πρώτο αν είχαμε βιώσει ένα τρομοκρατικό χτύπημα, αν είχαμε χάσει συγγενείς και φίλους και αν είχαμε το φόβο ότι θα μας χτυπήσουν ξανά – Γιατί την Αμερική θα την χτυπήσουν ξανά.

Ο Τραμπ πλέον εκμεταλλεύεται ανοιχτά τους Τζιχαντιστές, ζητώντας από τον Ομπάμα να παραιτηθεί και θέλοντας τώρα όσο ποτέ άλλοτε να βγει Πρόεδρος για να “στρώσει εκείνος τα πράγματα”. Θεωρεί πως μπορεί να τα βάλει με τους Μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν φοβίσει όλον τον πλανήτη και έχουν σκορπίσει τον τρόμο καθώς είναι απλωμένοι παντού. Οι Τζιχαντιστές δεν έχουν όμως κάτι να χάσουν και γι’ αυτό και θα συνεχίζουν τις επιθέσεις, ο Τραμπ όμως αν βγει Πρόεδρος και καταστρέψει την Αμερική, θα χάσει πολλά…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese