Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, για την πρόθεση συμμετοχής του στη συγκέντρωση που… έχει προγραμματιστεί στο Σύνταγμα την Τετάρτη 15/6 με το σύνθημα «Παραιτηθείτε» καθώς και με την παραδοχή του διοργανωτή της προαναφερόμενης συγκέντρωσης, κ. Γιώργου Τσουκαλαδάκη, ότι συμμετείχε σε εσωτερικές διαδικασίες της ΝΔ για την ανάδειξη Προέδρου , καταδεικνύεται ο ψευδής ισχυρισμός των διοργανωτών για μη κομματική ταυτότητα της συγκεκριμένης δράσης.

Το κόμμα Ελληνικό Όραμα καταγγέλλει πολιτικούς κύκλους που περιστρέφονται δορυφορικά από κόμματα παλαιάς φιλελεύθερης νοοτροπίας και πρακτικής ως επίκουρους προωθητές της λαθραίας υφαρπαγής της ψήφου του Ελληνικού Λαού. Η τακτική Τσίπρα που στο παρελθόν απεδείχθη ως η πλέον κατάλληλη για να δημιουργήσει ένα κλίμα ευρείας δυσαρέσκειας της Λαϊκής Βούλησης βρήκε μιμητές και μάλιστα κάκιστους.

Το Ελληνικό Όραμα καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες:

Nα μην θυματοποιηθούν.

Nα κωφεύσουν στις Πολιτικές Σειρήνες που τους δημιουργούν την ψευδαίσθηση της επανάστασης , της αντίστασης .

Να λειτουργήσουν ως Σκεπτόμενοι Έλληνες

Σας προσκαλούμε σε συσπείρωση Έλληνες και Ελληνίδες για αποτρέψουμε δόλιους σχεδιασμούς που στοχεύουν στην εκ νέου διακυβέρνηση από παλαιές κομματικές πολιτικές που συν – ευθύνονται για την κατάρρευση της Χώρας για την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese