Ένα συγγνώμη γιατί κάποιοι στο εσωτερικό του καπηλεύονται το όνομα της Αριστεράς και εν ονόματι της Αριστεράς κάνουν εγκλήματα…

Συμπεριφέρονται με μία μοναδική έπαρση και αλαζονεία και παραπέμπουν σε νοοτροπίες και καθεστώτα που τα έχουμε αφήσει αρκετές δεκαετίες πίσω στην χώρα μας.

Νοοτροπίες του τύπου “όποιος διαφωνεί μαζί μας ή αμφισβητεί την κυβερνητική πολιτική είναι περίπου περιθωριακός, υποκινούμενος, ακροδεξιός ή φασίστας” είναι απαράδεκτες και δεν ταιριάζουν σε δημοκρατικά καθεστώτα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ραδιοφωνική εκπομπή “Ισορροπίες & Ανισσοροπίες” του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

“Σε μια δημοκρατία δεν μπορεί να απαγορεύει κανείς την διαμαρτυρία.

Να θυμηθούμε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην θέση της αντιπολίτευσης βρισκόταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή στις διαδηλώσεις και υποκινούσε διαμαρτυρίες. Τότε το διακίωμα της διαμαρτυρίας ήταν συνταγματικό και σήμερα οι κυβερνώντες ασκούν τέτοια κριτική;”, τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για την συνταγματική αναθεώρηση ο βουλευτής Θεσσαλονίκης ανέφερε:

“Η Νέα Δημοκρατία έθεσε πριν έξι μήνες την αναγκαιότητα της συνταγματικής αναθεώρησης και κατέθεσε, ήδη, τις πρώτες εννέα προτάσεις της.

Ελπίζω μόνο να μην είναι προσχηματικοί οι λόγοι που θέτει τώρα η κυβέρνηση το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης -γιατί τόσους μήνες σιωπούσε- και ο διάλογος να οδηγήσει κάπου”, κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese