Τρία χρόνια μετά την εξαφάνισή του και το μυστήριο γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση εξακολουθεί να παραμένει…

Ο λόγος για το Γιάννη Λιουδάκη, ο οποίος με ένα στίγμα GPS, που έδειχνε ότι βρισκόταν σε μια απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο ο οποίος οδηγεί από το Μαζατλάν, της επαρχίας Σιναλόα του Μεξικού, στο Κουλιακάν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή ήταν η μόνη απόδειξη ότι ήταν ζωντανός και κινδύνευε, που πρόλαβε να στείλει στις 31 Μαΐου του 2013, ο Γιάννης Λιουδάκης στην μητέρα του κυρία Αδαμαντία Μιχαλοπούλου-Λιουδάκη.

Από εκείνη την ημέρα, ο Έλληνας ομογενής, που ζούσε μόνιμα στον Καναδά εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει ποτέ ξανά σημεία ζωής, σε μια χώρα όπου οι απαγωγές για ληστεία η λύτρα έχουν γίνει μια «βιομηχανία».

Η μητέρα του εκείνη την ημέρα, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του πάρα πολλές φορές, όμως ο Γιάννης της δεν απάντησε ποτέ.

Τρία χρόνια μετά, εξακολουθεί να βιώνει ένα βασανιστικό δράμα, που μοιάζει να μην έχει τέλος. Δεν ξέρει τι έχει συμβεί στον γιο της, στον οποίο εξακολουθεί να απευθύνεται μέσα από τη προσωπική της σελίδα στο Facebook.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese