Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού
Δεν έγινε με το σωστό τρόπο η σύλληψη του πελάτη του ισχυρίζεται στο …
ThemaOnline ο δικηγόρος Γιάννης Πολυχρόνης, εκπροσωπώντας τον 38χρονο που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6 στη Λατσιά μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με τον κ. Πολυχρόνη, o πελάτης του, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, του ανέφερε  ότι δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τους Αστυνομικούς της ΥΚΑΝ στην προσπάθεια τους να τον συλλάβουν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος, ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού φέρει σοβαρά τραύματα από επίθεση των Αστυνομικών, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του συλληφθέντα.

Διαβάστε την θέση της Αστυνομίας: Κάθετη η Αστυνομία για τον 38χρονο: «Κτύπησε τρία αυτοκίνητα, ενώ επιτέθηκε βάναυσα και σε αστυνομικό»

Τον 38χρονο εξέτασε και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι το πόρισμα έχει παραδοθεί στον κ. Πολυχρόνη, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τα ευρήματα του, τονίζοντας όμως ότι ο παραπονούμενος φέρει κακώσεις στο σώμα του.

Επιπρόσθετα, ο 38χρονος στην επικοινωνία με τον δικηγόρο του, κατήγγειλε απειλές που δέχθηκε από τους Αστυνομικούς που τον φρουρούν και είχαν ως αποδέκτη τον ίδιο αλλά και την έγκυο σύντροφό του όπως ισχυρίζεται.

Τι απαντά η Αστυνομία

Σε συνομιλία μας ο κ. Στέλιος Σεργίδης (εκπρόσωπος τύπου της ΥΚΑΝ) δήλωσε στο ThemaOnline ότι ο 38χρονος έφερε αντίσταση κατά τη σύλληψη και χρησιμοποιήθηκε από τους Αστυνομικούς η ανάλογη βία.

Κατά την διαδικασία της σύλληψης του συμπλήρωσε, τραυματίστηκε και ένα μέλος της ΥΚΑΝ που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο συλληφθέντας βρίσκεται στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας κατόπιν αιτήματός του και δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνει εκεί» ήταν το καταληκτικό σχόλιο του κ. Σεργίδη.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese