Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έγινε η σκηνή της δολοφονίας θέλει 850.000 δολάρια για το… ακίνητο σύμφωνα με την αγγελία. Γι’ αυτή την τιμή ο δυνητικός αγοραστής θα πάρει μεταξύ άλλων πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων καθώς και ένα κομμάτι μιας ανατριχιαστικής αληθινής ιστορίας.

Οι δολοφονίες που έκαναν το σπίτι διάσημο έγιναν στις 13 Νοεμβρίου του 1974 και άφησαν τη μητέρα, τον πατέρα και τα τέσσερα αδέλφια του δολοφόνου Ronald DeFeo νεκρά. Η αστυνομία βρήκε τους νεκρούς να έχουν δεχθεί σφαίρες, ξαπλωμένους στα κρεβάτια τους.

Στην ομολογία του αργότερα, ο Ronald DeFeo είπε ότι κάποιες φωνές που άκουσε τον οδήγησαν να σκοτώσει την οικογένειά του και οι δικηγόροι του χρησιμοποίησαν αυτό το επιχείρημα για να δηλώσουν ότι ήταν σε μια κατάσταση παραφροσύνης και δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έκανε.

Καταδικάστηκε σε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης και εκτίει την ποινή του στη Νέα Υόρκη, με μια νέα ακρόαση να έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2017, σύμφωνα με την New York Daily News.

Μια οικογένεια που μετακόμισε στο σπίτι μετά τις δολοφονίες, ισχυρίστηκε ότι βίωσε μια παραφυσική δραστηριότητα εκεί με μυστηριώδη γεγονότα που περιλαμβάνουν οσμές, ανεξήγητους ήχους και ένα ανατριχιαστικό κρύο που ερχόταν από το τζάκι όπως λένε. Χαρακτηρίζουν μάλιστα το σπίτι «στοιχειωμένο» ενώ οι ιστορίες που ειπώθηκαν για το σπίτι έγιναν έμπνευση για ένα βιβλίο αλλά και για μια ταινία το 1979. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail και οι περίοικοι γνωρίζουν τις παραφυσικές ιστορίες που ακούγονται και ότι μάλλον προέρχονται από τη δολοφονία της οικογένειας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese