Οι πληροφορίες μιλούσαν για  την  λειτουργία  στο υποστατικό της οδού …
Γιούρι Γκαγκάριν στην Αγία Νάπα ηλεκτρονικών υπολογιστών που μετατρέπονταν και χρησιμοποιούνταν  ως μηχανές τυχερού παιγνίου.

Έτσι στις 8.30 χτες το βράδυ  υπό κάλυψη αστυνομικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου  εισήλθε στο υποστατικό  προσποιούμενος τον παίχτη  και ζήτησε από την 46χρονη υπεύθυνη  του καταστήματος από τη Ρουμανία  να του πιστώσει λογαριασμό για το ποσό των €60 για να στοιχηματίσει σε  σελίδες  ηλεκτρονικού τζόγου.

Ο υπό κάλυψη αστυνομικός αφού μέσω του λογαριασμού που του πίστωσε η 46χρονη στοιχημάτισε σε σελίδες  ηλεκτρονικού τζόγου,  ακινητοποίησε την υπεύθυνη του υποστατικού  ώστε να μην μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε τεκμήρια.

Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της 46χρονης το ποσό των €545 μέσα στα οποία  εντοπίστηκαν και τα χαρτονομίσματα με τα οποία είχε στοιχηματίσει  ο υπό κάλυψη αστυνομικός.

Κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τρεις πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους οποίους υπάρχει εύλογη υποψία ότι μετατρέπονται  και χρησιμοποιούνται ως μηχανές παιγνίου , ένα τηλεχειριστήριο  και δυο τετράδια  στα ποία ήταν  καταγραμμένες οι εισπράξεις  και τα έξοδα κάθε ημέρας

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας στο υποστατικό του υπό κάλυψη αστυνομικού, σε διπλανό υπολογιστή  βρισκόταν και 52χρονος από την Αγία Νάπα  ο οποίος στοιχημάτιζε  σε σελίδες on line Casino.Εξετάσεις  διενεργεί ο αστυνομικός  σταθμός Αγίας Νάπας.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese