Τη στιγμή που άλλοι περιμένουν τη σύνταξη για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τη ζωή τους, ένας συνταξιούχος αποφάσισε να εργαστεί ξανά έχοντας για μότο “ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου”…

Ο 60χρονος Philippe Dumas, ζει στο Παρίσι- στη καρδιά της μόδας -, και κατάφερε χάρη στις φωτογραφίες του που ανέβαζε στο imgur να γίνει μοντέλο! Ο γοητευτικός άντρας, πόσταρε εικόνες του με τον εαυτό του σε μια σειρά από πόζες, με σήμα κατατεθέν του το μούσι του που χιλιάδες χίπστερς διατηρούν – οι φωτογραφίες του είχαν πάνω από 360.000 views.

“Δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία να ακολουθήσω το όνειρό μου του να γίνω μοντέλο. Το έχω;”, είχε γράψει κάτω από ένα πορτραίτο του χωρίς να περιμένει αυτό που θα ακολουθούσε. Ο ίδιος πια, έχει κάνει φωτογραφίσεις για καμπάνιες όπως Getty και Joop! Homme. Κατά το παρελθόν, ο Dumas εργαζόταν ως μάνατζερ σε εταιρείες αλλά είχε ασχοληθεί και με τον χώρο της διαφήμισης. 

Ο Φιλίπ μίλησε στο περιοδικό Style Aria για το πώς παραμένει γυμνασμένος και γοητευτικός παρά τα 60 του χρόνια.

«Πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε ημέρες την εβδομάδα, κάνω άρση βαρών, cardio και λίγο μπαλέτο για διασκέδαση. Σχετικά με τη διατροφή μου, αν και αγαπώ το φαγητό, προσέχω πάρα πολύ για να μην πάρω βάρος, τρέφομαι υγιεινά, αλλά καμιά φορά ενδίδω σε ένα ζουμερό χάμπουργκερ».
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese