«Να απαντάνε στα τηλέφωνα και να σταματήσουν να το παίζουν ντίβες»!

Με τη φράση αυτή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στην περιφέρεια μιλά σε διαδικτυακή ιστοσελίδα και μεταφέρει την έντονη δυσαρέσκεια που καταγράφεται στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη «συμπεριφορά» των υπουργών.

Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στο ότι είναι αρκετοί οι υπουργοί– αλλά και πολλοί συνεργάτες αυτών- που αγνοούν επιδεικτικά τους βουλευτές, όταν οι τελευταίοι θέλουν να ενημερωθούν για διάφορα ζητήματα που προκύπτουν στις περιφέρειές τους. Μάλιστα, οι αγανακτισμένοι κυβερνητικοί βουλευτές δεν κρύβουν ότι υπάρχει ουρά από αναπάντητα μηνύματα στα κινητά τους και μιλούν για μια κατάσταση που κρατάει μήνες.

Όλα αυτά πάντως βρίσκονται σε γνώση τόσο του Μαξίμου, όσο και του προεδρείου της ΚΟ που συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη. Οι αρμόδιοι παρακολουθούν στενά την κατάσταση,ενώ το…καμπανάκι για το ενδεχόμενο επιστολής βουλευτών στον πρωθυπουργό χτύπησε από πρωτοκλασάτο βουλευτή που πρόσκειται στους “53” και παραμένει άγνωστο αν τελικά θα κάνουν πράξη τις προθέσεις τους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese