Χθες πραγματοποιήθηκαν απεργιακές συγκεντρώσεις…

– Των εργαζομένων στην υγεία που διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας, την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των νοσοκομείων που ουσιαστικά οδηγεί στην πλήρη διάλυσή τους

-Των δασκάλων όλης της χώρας , ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με το ολοήμερο δημοτικό σχολείο-νηπιαγωγεία και την έλλειψη διδακτικού προσωπικού.

-Κλιμάκωση της αντίδρασης των εργαζομένων σε ΜΕΤΡΟ-ΤΡΑΜ και ΗΣΑΠ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς

-Ενώ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης ενάντια στην ιδιωτικοποίησή τους ,διεκδικώντας την διασφάλιση των εργατικών του σχέσεων.

Η πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων μνημονιακών συμμάχων τους προκαλούν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού που αυξάνονται μέρα με την μέρα όσο αναδεικνύονται οι συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής.

Η ΛΑΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, καλεί τον Ελληνικό λαό σε συστράτευση για την ανατροπή και την διεκδίκηση των βασικών δικαιωμάτων του, που έχουν χαθεί με τα μνημόνια.