Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα που έγινε πριν…
από 5 μήνες στο κέντρο της Αθήνας με θύμα έναν 63χρονο ναυτικό, τον οποίο βρήκαν οι συγγενείς του νεκρό μέσα σε καταψύκτη.

Τον δικό της ρόλο αποκάλυψε η 26χρονη Βουλγάρα η οποία απολογείται στον ανακριτή αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε «μιστωθει» από την συμπατριώτισσά της και σύζυγο του θύματος για να …βοηθήσει στη δολοφονίαΗ 26χρονη Βουλγάρα φέρεται πως είχε πάρει 3.000 ευρώ από την 45χρονη πρώην σύζυγο του θύματος για να τη φέρει σε επαφή με τρεις Ρουμάνους, οι οποίοι και την βοήθησαν να βγάλει από τη μέση τον 63χρονο και να πάρει στη συνέχεια τον τραπεζικό του λογαριασμό με  240.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά, ήταν για τον ανήλικο γιο του ζευγαριού σε λογαριασμό που είχε ανοίξει ο πατέρας του θύματος για τον εγγονό του. Αμέσως μετά τη δολοφονία, η 45χρονη πρώην σύζυγος του θύματος πήρε  το γιο τους αλλά και τα χρήματα και έφυγε για την πατρίδα της, τη  Βουλγαρία,  όπου διαμένει πλέον  μόνιμα, ανοίγοντας όπως λένε οι πληροφορίες, μεσιτικό γραφείο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η 26χρονη Βουλγάρα  στους αστυνομικούς, η ίδια σύστησε στην πρώην σύζυγο τους Ρουμάνους οι οποίοι είχαν φθάσει νωρίτερα στο διαμέρισμα της Καλλιθέας περιμένοντας τον ναυτικό. Μάλιστα, η 26χρονη ισχυρίσθηκε πως την ώρα της δολοφονίας ο 12χρονος γιος του θύματος ήταν μαζί της στο μπαλκόνι του σπιτιού. «Είχα βγει στο μπαλκόνι και κρατούσα το παιδί, προκειμένου οι τρεις Ρουμάνοι να σκοτώσουν τον άνθρωπο. Τους άκουγα που τον χτυπούσαν και μιλούσα δυνατά στο παιδί για να μην καταλάβει τίποτα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 26χρονη υποστήριξε ότι 3.000 ευρώ πήραν, εκτός από την ίδια και ο καθένας από του τρεις Ρουμάνους αλλά και  ο Βούλγαρος που μετέφερε στο διαμέρισμα τον καταψύκτη μέσα στον οποίο βρέθηκε το θύμα.

Οπως είπε η 26χρονη, η πρώην σύζυγος είχε στήσει καρτέρι θάνατοι στον ναυτικό καλώντας τον στο διαμέρισμα για να δει τον γιο τους και να του δώσει τα δώρα της Πρωτοχρονιάς.

Εκεί όμως βρίσκονταν ήδη  η 26χρονη  φίλη της και οι τρεις Ρουμάνοι. Του έδωσαν να πιει ένα ποτό, στο οποίο είχαν ρίξει υπνωτικά χάπια, όμως ο  ναυτικός φαίνεται πως κατάλαβε ότι θα τον σκοτώσουν και προσπάθησε να αντιδράσει, με συνέπεια ένας από τους κακοποιούς να τον χτυπήσει στο κεφάλι με ένα ρόπαλο. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν το πτώμα στον καταψύκτη, αφού πρώτα το πακετάρισαν με νάιλον συσκευασίες και το έδεσαν με μονωτικές ταινίες. Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα, έναν χρόνο μετά την δολοφονία, ο θάνατος του άτυχου 63χρονου ήταν ασφυκτικός και επήλθε από τον εγκλεισμό του στον καταψύκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού έχει εντοπιστεί στην Βάρνα και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ώστε να εκδοθεί στην Ελλάδα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese