Δεν μπορεί να κλείσει μάτι η Κιμ Κατράλ, η οποία όπως αποκάλυψε…
σε συνέντευξή της, δίνει μάχη με τη χρόνια αϋπνία, η οποία της έχει δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και στην καριέρα της, αφού την ανάγκασε να αποχωρήσει από παράσταση του Λονδίνου.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω την εξουθένωση που σου προκαλεί η έλλειψη ύπνου. Έρχεται σαν τσουνάμι. Βρισκόμουν σε ένα κενό», δήλωσε η 59χρονη Κατράλ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Radio Times, δίνοντας με τον τρόπο αυτό εξηγήσεις για το λόγο που δεν έπαιξε στην παραγωγή της Πενέλοπε Σκίνερ, με τίτλο «Λίντα», τη χρονιά που πέρασε. «Δεν ήθελα να απογοητεύσω το κοινό, το θέατρο, τον θεατρικό συγγραφέα και τους ηθοποιούς».

Όταν το αστέρι του Sex and the City ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα συμμετάσχει στην παράσταση Λίντα –που αναφέρεται στη ζωή μίας γυναίκας που είναι επιτυχημένη διευθύντρια μάρκετινγκ και η οποία αντιλαμβάνεται ξαφνικά ότι δεν τα έχει όλα στη ζωή της όπως νόμιζε- δέχτηκε σκληρή κριτική. Ωστόσο η Κατράλ δεν άφησε αυτό να την επηρεάσει.

«Έχω τη δική μου φωνή στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, όπου μπορώ να πω: “Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά το τι συνέβη, έχω να πω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο περίπλοκη από την ασθένεια μιας εβδομάδας” κάποιος θα έλεγε “έχω να δώσω μία μάχη”», έγραψε.

Μιλώντας για την επιστροφή της από το Λονδίνο η Κιμ είπε ότι «επιστρέφοντας στις ΗΠΑ είχα να κοιμηθώ 48 ώρες και έπρεπε να περιμένω άλλες έξι ώρες για να παραλάβω τη γάτα μου. Κι όταν ο αξιωματικός του τελωνείου μου είπε “Πόσο κοστίζει η γάτα σας”, με έπιασαν υστερικά γέλια».

Για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ύπνου, η Κατράλ ακολούθησε μία ειδική θεραπεία. «Είναι σαν να φοράς αθλητικά παπούτσια και να μπαίνεις στο παρελθόν σου για να περάσεις μία νέα προοπτική. Έπρεπε να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου. Έτσι τα τελευταία Χριστούγεννα δεν τα πέρασα με φίλους ή με την σχέση μου, ήταν μία μοναχική εμπειρία, προσπαθώντας να φτάσω βαθιά μέσα μου»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese