Ο Μπαράκ Ομπάμα  ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί στην κηδεία..
του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο. Η σύζυγος του Άλι, Λόνι μίλησε στο τηλέφωνο με τον Αμερικανό πρόεδρο και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και τα συλλυπητήρια του, ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Μπομπ Γκάνελ.

Γιατί όμως ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα παραστεί στην κηδεία του διασημότερου πυγμάχου όλων των εποχών; Λόγοι ανωτέρας βίας. Η μεγάλη κόρη των Ομπάμα, η Μαλία αποφοιτά και το προεδρικό ζεύγος θα είναι στην τελετή αποφοίτησης της ως περήφανοι γονείς, στην Ουάσιγκτον.

Ωστόσο ο Μπαράκ Ομπάμα θα δώσει το παρόν  μέσω επιστολής που θα διαβαστεί στη διάρκεια της τελετής. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπλ Κλίντον, ενώ θα παραστεί και ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπως έχει ενημερώσει. Το φέρετρο θα μεταφέρουν στην τελευταία του κατοικία ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ που τον είχε ενσαρκώσει στη βιογραφική ταινία και ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών στο μποξ Λένοξ Λιουις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese