Εργαζόμενοι στον Μαρινόπουλο το Δ.Σ. του Σωματείου… μας, καταγγέλλει για άλλη μια φορά την αναξιόπιστη εργοδοσία Μαρινόπουλου για τις αυθαίρετες και επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις της μισθοδοσίας.

Αυτό το διάστημα έχουν οργιάσει τα κάθε λογής «παπαγαλάκια» της εργοδοσίας, εντός και εκτός επιχείρησης με σκοπό να παραπληροφορήσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και με την στάση τους αυτή βάζουν πλάτη στην εργοδοσία για να τους διασπάσουν, να τους υπονομεύσουν και να τους εξαθλιώσουν.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι και συσπηρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, για να υπερασπιστούν τα δικαιωματά τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, αφουγκραζόμενο την αγωνία των συναδέλφων, ήδη έχει αποφασίσει να καλέσει το Γενικό του Συμβούλιο μέσα στον Ιούνιο, για να καθορίσει την αγωνιστική του κατεύθυνση και να δώσει άμεση απάντηση στην εργοδοσία και τα φερεφωνά της, ενάντια στα ύπουλα σχεδιά τους. Καλεί δε πανελλαδικά όλους τους εργαζόμενους στον Μαρινόπουλο να είναι σε επιφυλακή και ετοιμότητα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Για το Δ.Σ.
Η Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Νικολάου Φωτεινή Μαυράκης ΜατθαίοςEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese