Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων μετά την ολοκλήρωση της ενότητας «Jazz+Πράξεις 2016», που πραγματοποιήθηκε… στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πολυάριθμους πολίτες που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τριήμερου.

Η ξεχωριστή αυτή παρουσία του κόσμου, μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, τονώνοντας περαιτέρω τον επιτυχημένο θεσμό, με υψηλού επιπέδου ποιοτικές παραγωγές και καλλιτέχνες διεθνούς καλλιτεχνικού βεληνεκούς.

Η συνύπαρξη των καταξιωμένων καλλιτεχνικών συμμετοχών παγκόσμιου επιπέδου, με κορυφαίους καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν ιδανικά την ελληνική μουσική σκηνή, σε συνδυασμό με την εκπροσώπηση των ανερχόμενων τοπικών μουσικών δυνάμεων, είναι η απαραίτητη συνθήκη για τη συνέχεια, χωρίς σπατάλες και προκλητικές αμοιβές «ειδικών» κ.λπ., με εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί θερμά το σύνολο των τοπικών και πανελλαδικών ΜΜΕ, που αγκάλιασαν την ενότητα Jazz+Πράξεις που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ, προβάλλοντας τις εκδηλώσεις και τον θεσμό σε πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός, αξιοποιώντας τους κατάλληλους ανθρώπους με μεράκι, γνώση και ειδίκευση στο αντικείμενο , θα ενισχύσει την προσπάθεια με στόχο να αναδείξουμε την Πάτρα σε περιφερειακό κέντρο πολιτισμού.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese