Ετοιμάζεται για την Θεσσαλονίκη ο Πατρινός πρωταθλητής Ελλάδος tae kwon do, Βλάσης Πετρόπουλος…

Ο πρωταθλητής της Αστραπής μετά την παρουσία που είχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ελβετία, θα αγωνιστεί πλέον σε ένα ακόμα διεθνές τουρνουά, όπου θα πάρουν μέρος σημαντικά ονόματα από όλη την Ευρώπη.

Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά G1 που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στις 10, 11 και 12 Ιουνίου. Ο Πατρινός πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 63 κιλών με στόχο να πάρει το χρυσό μετάλλιο και να φέρει μία ακόμα διάκριση στην Πάτρα, δείχνοντας ότι είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο διεθνές τουρνουά G1 θα πάρουν μέρος ουσιαστικά οι πρωταθλητές της κάθε χώρας και τα σημαντικότερα ονόματα της Ευρώπης, ενώ ο ίδιος έχοντας πάρει πριν από λίγο καιρό το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί ως πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Βλάσης Πετρόπουλος μιλώντας στο patrasevents.gr τόνισε τα εξής: «Είναι μία σημαντική εμπειρία για μένα αφού θα πάρω μέρος σε ένα τουρνουά με φοβερούς αθλητές. Από την πλευρά μου μετά τους αγώνες που είχα στο ευρωπαϊκό αισθάνομαι πιο έτοιμος από ποτέ και θα προσπαθήσω να διεκδικήσω μία θέση στο βάθρο».

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η παρουσία του Πατρινού πρωταθλητή σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά οφείλεται χάρη στην ευγενική υποστήριξη και χορηγία του Σταύρου Μπακολιά, ιδιοκτήτη της Eurolines και εμπορικού αντιπροσώπου της Anek Lines στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα. «Τον ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την βοήθεια του» τονίζει ο πρωταθλητής.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese