Η απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού που τους έδωσαν λάθος μωρό και δε μπορούσαν λόγω…
γραφειοκρατίας να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Ένας Βρετανός και η σύζυγός του κατάφεραν επιτέλους να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ μαζί με το μωρό τους. Η σύζυγος του Richard Cushworth, Mercedes Casanellas αποφάσισε να γεννήσει στην πατρίδα της, το Ελ Σαλβαδόρ πριν από ένα χρόνο.

Το μωρό πέρασε την πρώτη του νύχτα σε θερμοκοιτίδα και αφού αρχικά τους έδωσαν λάθος μωρό, πράγμα το οποίο κατάλαβαν και έκαναν τεστ DNA για να το αποδείξουν, έκαναν οκτώ μήνες στη συνέχεια για να καταφέρουν να πάρουν το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού γιού τους και να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει καταλάβει πώς συνέβη το λάθος και τους έδωσαν άλλο βρέφος. Η διαδικασία του νά πάρουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό γέννησης ήταν μια διαδικασία που έχει σχεδόν χρεοκοπήσει την οικογένεια.

Η μητέρα του μωρού είπε ότι άρχισε να έχει υποψίες ότι το μωρό δεν ήταν δικό της όταν παρατήρησε ότι τα χαρακτηριστικά του νεογέννητου διέφεραν από εκείνα που είχε το μωρό που πρωτόδε, όταν κράτησε στα χέρι της μετά από επείγουσα καισαρική το γιό της. Όταν το είπε στη νοσοκόμα, αυτή την καθησύχασε, αλλά η μητέρα πρόσεξε ότι το δέρμα του παιδιού ήταν πολύ σκούρο.

Οι γονείς προχώρησαν σε τεστ DNA, και γρήγορα τα δυο μωρά επέστρεψαν στις κανονικές τους οικογένειες, στους βιολογικούς τους γονείς, αλλά οι Cushworths έκτοτε προσπαθούν να πάρουν ένα πιστοποιητικό γέννησης, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους στις ΗΠΑ. Πέρασαν 8 ολόκληρους μήνες μέχρι το δικαστήριο του Ελ Σαλβαδόρ να βγάλει την απόφαση. Η γραφειοκρατία ήταν τρομερή. Επιτέλους τώρα έχουν φτάσει σπίτι τους μετά από αυτή την τρομακτική και αγωνιώδη περιπέτεια.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese