Την Παρασκευή 3 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες της έως και τις… 19 Ιουνίου 2016, η “Μεγάλη Έκθεση Βιβλίου” στο Άλσος Δήμου Περιστερίου, σταθμός Μετρό “Ανθούπολη”. Είσοδος ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 18:00-23:00 και Σαββατοκύριακα 11:00-23:00.

Την έκθεση βιβλίου διοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθήνας (ΣΕΒΑ) με βασικό μέλημα την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και τη διάδοση του βιβλίου.

Δεν είναι απλή παράθεση και πώληση των βιβλίων, αλλά στόχος είναι η δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος με άξονα το βιβλίο.

Γι’ αυτό το σκοπό η έκθεση βιβλίου περιλαμβάνει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις των σχολείων, αλλά και συλλόγων. Όλα αυτά, πλαισιώνονται από παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμιο, υπαίθριο γυμναστήριο και πράσινες διαδρομές περιπάτου.

Μάλιστα, καλούνται οι επισκέπτες της έκθεσης να προσφέρουν το αγαπημένο τους βιβλίο στο περίπτερο του Δήμου Περιστερίου για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese