Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά
Το θέατρο σκιών Τσίπρα,Καμμένου και υπολοίπων, προσπαθεί να πείσει κάθε αδαή ότι ασχολείται με την διαφθορά…

Ένα show ηλιθίων πολιτικών ελιγμών, για να πείσουν τους Έλληνες που δεν τα ψάχνουν τα πράγματα, ή που δεν γνωρίζουν. Πρασπαθούν να πείσουν ότι, όντως ασχολούνται με την διαφθορά….Αμ δε, που ασχολούνται….

Και βέβαια απευθύνομαι σε αυτούς που μπορούν και θέλουν να κατανοήσουν, χωρίς κομματικές παρωπίδες,τις υποκρισίες και τα τεράστια ψεύδη μιας μειοψηφικής μαϊμουδίζουσας αριστερής κυβέρνησης…

Ασχολούνται μόνο με ό,τι τους εξυπηρετεί πολιτικά…και αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την διαφθορά και την διαπλοκή που είναι πέρα από κόμματα και διακρίσεις…

Ακόμα και το Ανώτατο δικαστικό όργανο,ο Άρειος Πάγος έχει τελευταία χωριστεί σε δεξιούς και αριστερούς που τρώνε τις σάρκες τους,κι εγώ που ασχολούμαι λόγω των καταγγελιών μου καθημερινά με την δικαιοσύνη,το γνωρίζω δυστυχώς στο πετσί μου.Αν απευθυνθώ στην  δεξιά πτέρυγα, θα στοχοποιηθώ απο την αριστερή,κι αν απευθυνθώ στην αριστερή,θα στοχοποιηθώ από την δεξιά, των δεξιών…τρέχα γύρευε σας λέω…ΚΡΙΜΑ.

Οι αλήθειες πονάνε, αλλά έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ σε όλους….

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά οι κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ,είναι φοροκυνηγητό φτωχών και αδυνάτων….
Ας σπεύσουν να πληρώσουν αυτοί που χρωστάνε υπέρογκα ποσά, δηλαδή τα μεγάλα ψάρια και αφήστε την μαρίδα που μετράει τα κέρματα για να επιβιώσει, ήσυχη!

Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι!!!!!

Ούτε ξέρετε τί ψηφίζετε πιά…Τροπολογίες επί τροπολογιών….Ασφαλιστικό ,στο ασφαλιστικό….
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα σταθούν στην κοινωνία πεθαμένων ,ούτε θα ισχύσουν και το ξέρετε πολύ καλά όσοι πολιτικοί σέβεστε ακόμα τον εαυτό σας (αν υπάρχετε δηλαδή τέτοιοι ακόμα)….
Για όσα πράττετε στο Ελληνικό κοινοβούλιο φέρετε ποινικές ευθύνες…

Έχω υποχρέωση να τονίσω και να ειδοποιήσω, ότι όσα τερατώδη ψηφίζετε στην κυρίαρχο Βουλή,θα έχουν δραματική έκβαση,διότι δεν θα γίνουν αποδεκτά από την Ελληνική κοινωνία.
Η τυφλή υποταγή της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου στα μνημόνια, δεν θα περάσει.

Ο πατριωτισμός των Ελλήνων μπορεί να αποτινάξει τον ζυγό των ξένων και εσάς μαζί.
Η αγάπη του Ελληνικού λαού για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχει την δύναμη να διασώσει τα ερείπια των συνταγματικών θεσμών.

Συριζαίοι και Ανελ διαχειριστήκατε πολύ κακώς την πτώχευση των Ελλήνων και δώσατε το δικαίωμα στους δανειστές μας να μεταχειριστούν την Ελλάδα με τρόπο πολύ άδικο.
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στην χρεοκοπία επί των ημερών του, 28 Σεπτεμβρίου 1931, είχε δηλώσει: ” Θα υπερασπιστώ την νομισματική σταθεροποίησιν μέχρι του τελευταίου μπαλωμένου παντελονιού του Έλληνος”!!!!
Εσεις αριστεροί του χειρίστου είδους,  δίνετε στους ξένους, όχι μόνο το τελευταίο μπαλωμένο  παντελόνι, αλλά και το μεδούλι όλων των Ελλήνων….
Με εσάς στην εξουσία το μόνο που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία είναι χάος,τρόμος, πανικός,αγανάκτηση,οργή και απόγνωση….

Πόσο νομίζετε ότι αυτή η κοινωνία την οποία εσείς αγνοείτε και δεν αφουγκράζεστε,θα σας αντέξει ακόμα;
Η μαύρη και δραματική πολιτική σου σταδιοδρομία, ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, έφθασε στο τέλος της….Αμέσως μετά το καλοκαίρι…

Η πτώση σου Αλέξη,υπήρξε ταχεία.

Φατριοκρατία,ξενομανία,φαυλοκρατία,κρατική ελεφαντίαση,προδοσία και έλλειψη οικονομικής ισορροπίας επί των ημερών σου.
Έφερες την Ελλάδα και τους Έλληνες σε φρικτό αδιέξοδο.
Τα μέτρα που φέρνεις συνεχώς, δεν βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων,απεναντίας είναι δημευτικά.

Η αφαίρεση των κεκτημένων και η αρπαγή της εθνικής περιουσίας από τους ξένους, σας καθιστούν πλέον εθνικά πολύ επικίνδυνους.

Η σύντομη ιστορία της διακυβέρνησής σας μας έπεισε, ότι δεν είχατε και δεν έχετε σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, αλλά και για την πάταξη της διαφθοράς επίσης…μόνο επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και τρικ γιά αδαείς….όλα πρόχειρα στο πόδι….
Αν σας αφήσουμε ακόμα στην εξουσία θα καταπιείτε ολόκληρη την Ελλάδα…είστε ανθρωποφαγής κυβέρνηση…

Ο λαός δεν συγχωρεί και η εξέγερσή του είναι πλέον επιτακτική….

Αυτή η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου,κυβέρνηση της εσχάτης προδοσίας,της ψευτιάς,της κοροϊδίας,της πείνας,της δυστυχίας, της ανεργίας καί της καθημερινής αγωνίας των Ελλήνων, έπρεπε ήδη να ήταν φυλακή….

Βία Πλακά
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese