Η μητέρα και ο αδελφός του 30χρονου φερόμενου ως Δράκου του Αμαρουσίου μίλησαν για το πώς έμαθαν για τις επιθέσεις του δικού τους ανθρώπου σε γυναίκες και τον ρόλο που έπαιξε στην ζωή του η Ρουμάνα ιερόδουλη…

“Ο γιος μου είχε εξάρτηση από αυτή τη γυναίκα. Εγώ ήξερα ότι είχαν σχέση ενάμιση χρόνο αλλά τελικά ήταν δυόμιση. Εγώ δεν την ενέκρινα τη σχέση” είπε συγκλονισμένη η μητέρα του 30χρονου στο Tatiana Live.

“Αγαπούσε τον κόσμο, δεν έδινε δικαιώματα, δεν έλεγε κακό λόγο για τις γυναίκες και να του έλεγες κάτι έσκυβε το κεφάλι”. Με αυτά τα λόγια περιέγραψε τον αδελφό του ο αδελφός του 30χρονου, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα.

“Εψαχνε σπίτι για να συγκατοικήσει με τη Ρουμάνα και να την τραβήξει από το επάγγελμα. Την τελευταία εβδομάδα είχαν χωρίσει και ήταν πολύ σκεπτικός και στενοχωρημένος” είπε ο αδελφός του. “Αν ο αδελφός μου ήταν το όπλο, η σκανδάλη ήταν αυτή η γυναικά” τόνισε. “Ο αδερφός μου δεν σκότωσε την Αγραφιώτου και δεν θα αντέξει στην φυλακή″ είπε επίσης ο αδελφός του Δράκου.
“O γιος μου δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της Αγραφιώτου. Είναι ψυχικά άρρωστος αλλά δεν σκότωσε αυτή τη γυναίκα” είπε από την πλευρά της η μητέρα του 30χρονου.

Ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για έξι επιθέσεις σε γυναίκες και έξι απόπειρες βιασμού καιμεταφέρθηκε την Παρασκεύη στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese