Τη Κυριακή 29 Μαίου 2016 και ώρα 20.00 οι Εθελοντές παρευρέθησαν στη λήξη των… εορταστικών εκδηλώσεων για την 75η επέτειο της μάχης της Κρήτης

το 1941,οι οποίες διήρκεσαν από 25-5-2016 έως 29-5-2016.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγριμάκης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους κάλεσε στο βήμα τη γραμματέα του συλλόγου κα Σπανάκη Σοφία η οποία μέσα από την εκφώνηση της για το ιστορικό της ημέρας αναφέρθηκε στη γενναιότητα των Κρητών για την υπεράσπιση της πατρίδας και τη συμβολή τους στον αγώνα όλων των Ελλήνων για την απόκτηση της ελευθερίας από τους Γερμανούς εισβολείς.

Ακολούθως εψάλει επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες ήρωες Κρητικούς, σε ένδειξη αναγνώρισης του πατριωτισμού και της θυσίας τους .

Χορευτικά τμήματα του συλλόγου ανέδειξαν μέσα από τους χορούς τη λεβεντιά των νεότερων Κρητών -κληρονομιά των προγόνων τους-, συμπλήρωσαν τις εορταστικές εκδηλώσεις και εισέπραξαν το θαυμασμό των παρευρισκομένων μέσα από το χειροκρότημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιερείς, Εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το χώρο και συνέβαλλε στην επιτυχία της γιορτής.

Η συμμετοχή των Εθελοντών στις εκάστοτε εκδηλώσεις των πολιτιστικών φορέων , δίνει τη δυνατότητα να προβάλλεται το πνεύμα της αλληλεγγύης και συνεισφοράς προς τους συνανθρώπους μας και συμβάλλει στη διεύρυνση του Εθελοντισμού.

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese