Αυτή την ώρα, δυνάμεις του Λιμενικού επικεντρώνονται στον εντοπισμό…
των διακινητών και τη σύλληψη του πληρώματος, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να περισυλλέξει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες

Μετά τους 65 μετανάστες που έφθασαν στις ακτές της Σητείας, νωρίς σήμερα το μεσημέρι έγινε αντιληπτό ένα άλλο σκάφος που μετέφερε πάνω από 40 μετανάστες και πρόσφυγες. Το σκάφος εντοπίστηκε στην παραλία του Αγίου Ανδρέα, ανάμεσα στη Μίλατο και τον κάβο του Αφορεσμένου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου, οι ίδιοι οι επιβαίνοντες στο σκάφος έκαναν λόγο για βλάβη στο σκάφος, που τους “έριξε” στην Κρήτη.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου, Σπύρο Αγγελάκη, δυνάμεις του Λιμενικού με τη βοήθεια σκάφους από το Ηράκλειο (αφού η λιμενική αρχή του Αγίου Νικολάου δε διαθέτει σκάφος) και παραπλεόντων ιδιωτικών σκαφών επικεντρώνονται στον εντοπισμό των διακινητών και τη σύλληψη του πληρώματος, ενώ η αστυνομία που έχει σπεύσει επίσης στην περιοχή καταβάλλει προσπάθειες για την περισυλλογή των προσφύγων και των μεταναστών.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese