Γράφει η ειδική συνεργάτης, 
Από αύριο αλλάζουν όλα στο ΦΠΑ αλλά και σε μισθούς και συντάξεις. Ψαλίδι σε αυτά που παίρνουμε, αυξήσεις…
σε αυτά που δίνουμε! Αν είναι δυνατόν, δηλαδή! Δεν το βλέπουν ότι ο κόσμος δεν “βγαίνει”; Δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα βασικά, όχι απλά τους φόρους. Υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να αγοράσουν τρόφιμα! Δεν μπορούν να πάρουν στα παιδιά τους γάλα, δεν λέμε για “πολυτέλειες” όπως είναι τα ρούχα ή ένα παιχνίδι – Αυτά είναι ξεκομμένα!

Την κατιάντα αυτή τη βλέπεις κανείς; Ή νομίζουν πως ο κόσμος θα αντέξει για πολύ έτσι; Έχουμε και τους πρόσφυγες που επίσης, ζουν σαν τα ζώα σε κέντρα φιλοξενίας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να πάνε σε άλλες χώρες, να βρουν δουλειά, να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο; Γιατί ωραία είναι να κατηγορούμε τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους ή να λέμε για τους Τζιχαντιστές αλλά μέχρι να γίνει κάτι στη Συρία, πρέπει να βρεθεί μια λύση και για τους πρόσφυγες. Τι θα γίνουμε;

Θα φαγωθούμε όλοι μαζί σαν τα σκυλιά στο τέλος. Κάποτε λέγανε πως ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για το νερό. Τελικά είναι αλήθεια, θα ξεσπάσει πόλεμος αλλά όχι για εδαφική κυριαρχία. Ο Πόλεμος θα ξεσπάσει για λίγο νερό και ένα κομμάτι ψωμί!
Τα ακούς αυτά, Αλέξη;English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese