Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τελευταία επίθεση του «δράκου του Αμαρουσίου» το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Η κάμερα κατέγραψε τι έγινε λίγο μετά την επίθεση του άνδρα σε 39χρονη γυναίκα, η οποία μόλις είχε…
ξεφύγει και καλούσε σε βοήθεια. Όλα έγιναν επί της οδού Αγράφων στο Μαρούσι. Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα της Κυριακής» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «δράκος» ακολουθούσε για πολλή ώρα τη γυναίκα πριν της επιτεθεί από πίσω και επιχειρήσει να την παρασύρει σε πάρκινγκ.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και χτύπησε τον επίδοξο βιαστή της, αναγκάζοντάς τον σε φυγή. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, κρατάει την πλάτη της, χτυπημένη. Από τις φωνές της, οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και μία ώρα αργότερα, ο άνδρας που της επιτέθηκε συνελήφθη.

Η 39χρονη κλήθηκε από την αστυνομία στο Α.Τ. Αμαρουσίου και εκεί αναγνώρισε τον δράστη.

Το ξέσπασμα της μητέρας του “δράκου” του Αμαρουσίου

«Ζητώ χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 30χρονου «δράκου» του Αμαρουσίου, που συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ, μετά από μια ακόμη επίθεση σε βάρος γυναίκας.
Η ίδια δήλωσε πως ο γιος της είναι άρρωστος, “αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τις πράξεις του”.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην προσπάθειά τους να διαλευκάνουν και τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου οδήγησαν τον 30χρονο στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ προκειμένου να διαπιστώσουν από τις αντιδράσεις του εάν γνώριζε το χώρο.
Τα αποτελέσματα όμως ήταν αρνητικά και σε συνδυασμό με την έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων, σύμφωνα με την οποία δεν ταυτοποιείται το γενετικό υλικό του και τα αποτυπώματα από τον χώρο του εγκλήματος, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν είχε σχέση με τη δολοφονία.
Δείτε το βίντεο του Ε:English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese