Στις 21-22 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο Λιμάνι Καρλοβάσου η 3η και η 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλιείας με…
φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις του έτους 2016. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας αθλητικής αλιείας και υποβρύχιας δραστηριότητας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.).

Η 3η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/5/2016 υπό αντίξοες συνθήκες, αφού έπνεαν άνεμοι 7 μποφόρ που ταλαιπώρησαν αρκετά τους αθλητές. Ο αγώνας διακόπηκε αναγκαστικά 2 ώρες νωρίτερα ,λόγω σημαντικών φθορών στον εξοπλισμό των αθλητών από τους ισχυρούς ανέμους. Παρόλα αυτά ο αγώνας ήταν έγκυρος μιας και είχαν συμπληρωθεί 2 ώρες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών για την 3η αγωνιστική στο εστιατόριο «Καλύβα» παρουσία του Λιμενάρχη Καρλοβάσου, κύριου Λιούρη Κωσταντίνου.

Την Κυριακή ξημερώματα ξεκίνησε η 4η αγωνιστική η οποία ολοκληρώθηκε κανονικά στις 10:00π.μ. αφού οι καιρικές συνθήκες αυτή την φορά ήταν άριστες.

Συνολικά έλαβαν μέρος 35 αθλητές από Σητεία, Καρλόβασι, Κάρυστο, Πόρτο Ράφτη, Καλλιθέα Αττικής και Σύρο, από τους συνολικά 50 του Πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του ότι το πλοίο δεν είχε προσέγγιση στο λιμάνι του Καρλοβάσου, το πρόγραμμα του διημέρου ήταν αρκετά κουραστικό για τους φιλοξενούμενους αθλητές και σε αυτό οφείλεται η μη μαζική συμμετοχή.

Ο τελικός του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 26/6/2016 στο λιμάνι της Κορίνθου.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της διοργάνωσης και της ομάδας αγωνιστικής αλιείας, οι οποίοι είναι η εταιρία «ΣΙΜ Α.Ε»., τα οπτικά «KAPOLIS», , το «ARTme» , η «Ε.Ο.Σ.Σ.» , το κατάστημα Καρλοβάσου της αλυσίδας super markets «ΑΒ Βασιλόπουλος», η «Hellenic seaways» για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια των αθλητών και η μεταφορική «NESTORAS TRANS» για την μεταφορά του εξοπλισμού των ομάδων.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese