Τα 20 χρόνια παρουσίας του Make a Wish στην Ελλάδα πρόκειται να γιορταστούν σε ένα άκρως δροσιστικό cocktail party, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 στο Sky Bar του ξενοδοχείου Met…

Mε αφορμή τη συγκεκριμένη επέτειο, ζητήθηκε από τη σχεδιάστρια Κατερίνα Δαούλκα να σχεδιάσει και να παρουσιάσει ένα limited edition exclusive κομμάτι, κομμένο και ραμμένο αποκλειστικά για τον παγκόσμιο οργανισμό Make a Wish.

Έτσι, λοιπόν, ενώνοντας όλοι τις δυνάμεις μας για να πραγματοποιηθούν όσο γίνεται περισσότερες ευχές σπεύδουμε να αποκτήσουμε το επετειακό αυτό κομμάτι!

Το σχέδιό του, η σύγχρονη γυναίκα ως άλλη “πριγκίπισσα από τα παραμύθια”, αποδίδει με τον πιο γλαφυρό τρόπο όλο το έργο και την προσπάθεια του Make a Wish να πραγματοποιούνται οι ευχές των παιδιών και η χαρά τους να αντικατοπτρίζεται στα άστρα που λάμπουν στον ουρανό!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μπλουζάκι ακολουθεί τη μοναδική 3D Handpainted μέθοδο, που εφαρμόζει η σχεδιάστρια στις τελευταίες της collections. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μια καινοτομία της Κατερίνας Δαούλκα. Άκρως fashionίστικα κομμάτια σχεδιασμένα στο χέρι με ανάγλυφη υφή, που αποτυπώνουν επάνω τους διάφορα quotes που στόχο έχουν την αποθέωση της της σύγχρονης γυναίκας! Η παραγωγή τους γίνετια εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Προμηθευτείτε το επετειακό μπλουζάκι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ή από το:
ΑtelierPassione, Κηπουπόλεως 2, Κηφισιά (τηλ.: 2310864604 & 6943111227) και βοηθήστε να πραγματοποιηθούν Ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

*Διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα και σε τελείωμα με ρεβέρ ή ασύμμετρο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese