Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί εύκολα να βγάλει κάποιον εκτός εαυτού…
και να τον κάνει να χάσει τη λογική του, με ντροπιαστικά -συχνά- αποτελέσματα για εκείνον. Αυτό φαίνεται ότι συνέβη και στην περίπτωση του κύριου από τη Ρωσία ο οποίος απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο να λογομαχεί με τον… εαυτό του μέσα σε ένα σουπερμάρκετ.

Ο άντρας, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ, τα έβαλε με την… αντανάκλασή του σε έναν καθρέφτη και ένας από τους πελάτες του καταστήματος, κατάφερε να καταγράψει την απίστευτη αυτή λογομαχία σε ένα βίντεο, το οποίο κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου.

Φαίνεται ότι ο Ρώσος ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ο άντρας που στεκόταν μπροστά του και «μπλόκαρε» τον δρόμο του δεν ήταν κάποιος πελάτης του σουπερμάρκετ.

«Έλα πέρασε, πέρασε σου λέω. Με δουλεύεις; Γιατί δεν περνάς; Έλα σε παρακαλώ, μην τα βάζεις μαζί μου. Ηλίθιε…», λέει, μεταξύ άλλων, ο Ρώσος στο είδωλό του, μέχρι τη στιγμή που ο άντρας που τράβηξε το βίντεο του δείχνει ότι τόση ώρα τσακώνεται με ένα καθρέφτη!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese