Γράφει ο Κώστας Χατζιδάκης,
Ένας Κροίσος της πολιτικής, (όπως τον κατέγραψε και η «Καθημερινή»)
ο οποίος παρά την καταδίκη του και το σημείο υγείας και ηλικίας του,  επιχειρεί παλιννόστηση, «εντός, εκτός και επί τα αυτά»…

Αν αναζητήσετε έναν πολιτικό, έξυπνο, πονηρό, καλοπροαίρετο εθνικιστή του δόγματος «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»,, πολυσχιδή οικονομισάριο και συνάμα μοιραία σφαλερό, τον έχετε…
Μισό πατριώτης, μισό ωφελιμιστής και άλλο τόσο μαχητικός πολιτικοκομματικός παίκτης, μπήκε στην πολιτική κονίστρα σε μια ώριμη για αυτόν εποχή με πολλά μοναδικά υπέρ αυτού εφόδια που έκαναν αισθητή την παρουσία του: Κανάλι δικό του και ραδιόφωνο, εφημερίδα, καπατσοσύνη και μοναδικές δημοσιογραφικές προσβάσεις και γνώσεις.
Διαβασμένος, έστω και κατ’ επίφασιν όμως, του ξέφυγε όμως μια κλασική ιστορική γνώση ώστε να την αποφύγει: Την Αχίλλειο πτέρνα!  (Η Λιλή ζωγράφου είχε πει ότι οι Έλληνες έχουν όλες τις πατέντες της Ιστορίας αλλά δεν τις εφαρμόζουν…)
Και η Αχίλλειος πτέρνα του δεν ήταν μόνο η μανία του οικονομισάριου (που του επέφερε τελικά και ατιμωτική δικαστική καταδίκη) ούτε οι εγχειρήσεις καρδιάς και νεφρού (σε ηλικία μάλιστα της κρίσιμης για κάθε άνθρωπο δεκαετίας…)
Ήταν πιο πολύ «ο βίος και πολιτεία» των επιλογών του σε προσωπικό! Σε κολλητούς…
Βορίδης, ο αγκαλιαστός του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Η κυρία τάδε που από τις κρεββατικές υπηρεσίες της πήγαν ευτυχισμένοι στον άλλο κόσμο γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες. Ήταν οι ξεφωνημένες σαντέζες. Ήταν ο Άδωνης. (Για αυτόν δεν κάνουμε καμία περιγραφή γιατί ήταν και είναι απερίγραπτος). Ήταν ο επίσης απερίγραπτος φυγόστρατος εθνοπατέρας που φέρεται και ως πλαστογράφος, που τον λοιδωρούν και φτύνουν χιλιάδες δημοσιεύματα, και που τον γλίτωσε από την τσιμπίδα του ακάθεκτου εισαγγελέα, το συνδικάτο τη Βουλής με τα προστατευτικά του περί ασυλίας ενόχων!! Ενδεικτικά θα αναφέρουμε-υπενθυμίσουμε εδώ το πόθεν έσχες αυτού του αφάνταστου Ρασπούτιν του, (περισσότερα στα άπειρα δημοσιεύματα…) σαν απλό και κραυγαλέο δείγμα γραφής των… εκκολαυθέντων, * στην πλατειά… σκιά του «Καρατζαφέ-ρε, κι ότι νάναι»… Που τελικά χαντάκωσε δυστυχώς όσο τίποτα άλλο και αυτόν και το κόμμα του και την υστεροφημία του βέβαια, διά παντός…
Δ..ήγμα φιδιού:  Εισόδημα από βουλευτική αποζημίωση 88,6 χιλιάδες και 25 χιλιάδες από άλλες πηγές δηλώνει ο τ.. βουλευτής του ΛΑΟΣ.
Στην κατοχή του διαθέτει 19 ακίνητα οικόπεδα, δυο εκ των οποίων στις Βρυξέλλες.
Τα δυο ακίνητα στο Βέλγιο αγοράστηκαν με… τραπεζικό δανεισμό 218 χιλιάδων ευρώ.
Κατέχει επίσης σε δυο κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεις 140 χιλιάδων ευρώ και 7 χιλιάδες ευρώ σε άλλους προσωπικούς λογαριασμούς.
 Κατέχει επίσης1239 μετοχές Alpha Bank
Στην κατοχή του έχει και 6 αυτοκίνητα τα οποία αγοράστηκαν, “όπως λέει” μεταχειρισμένα.
Τα συμπεράσματα είναι…ευανάγνωστα…!!!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese