Έχει ξεχωρίσει για την υπέροχη φωνή της. Και τώρα έχει αποφασίσει να….
αδυνατίσει. Ο λόγος για την Adele που τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε διατροφικό πρόγραμμα και αν πολλοί αναρωτιούνται πώς θα καταφέρει να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά εκείνη δίνει την απάντηση: θα κόψει μερικά από τα φλιτζάνια τσάι που καταναλώνει καθημερινά.

«Συνήθιζα να πίνω περίπου δέκα φλιτζάνια τσάι κάθε μέρα με δύο κουταλάκια ζάχαρη στο καθένα, δηλαδή κατανάλωνα είκοσι κουταλάκια ζάχαρη ημερησίως. Τώρα δεν τα πίνω όλα αυτά κι έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ» φαίνεται να έχει πει σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone και για το πρόγραμμα γυμναστικής που άρχισε να ακολουθεί λέγοντας πως «δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Δεν το απολαμβάνω. Δεν μου αρέσει καθόλου να σηκώνω βάρη. Δεν μου αρέσει να κοιτάζομαι στους καθρέφτες του γυμναστηρίου. Τα αιμοφόρα αγγεία σκάνε στο πρόσωπό μου πάρα πολύ εύκολα, οπότε είμαι πολύ προσεκτική όταν σηκώνω βάρη ώστε να μην σπάνε τα αγγεία του προσώπου μου», δήλωσε η ερμηνεύτρια του «Hello».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese