Όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να κάνει ένα γάμο, τότε θα πρέπει να αποφασίσει και την εποχή.

Τα καλά του χειμώνα:
Ο χειμωνιάτικος γάμος έχει τα καλά του: Νυχτώνει νωρίς οπότε το σκηνικό είναι πιο μυστηριώδες, έχει κρύο άρα δεν “λιώνει” το make up από τη ζέστη, αλλά όμως θα χρειαστείς σίγουρα ένα γουνάκι ή ένα παλτό πάνω από το νυφικό. Ενδέχεται να έχει και χιόνι που σημαίνει ακόμα περισσότερο κρύο. Το κέντρο που θα γίνει το γλέντι – αν κάνετε- θα είναι σίγουρα σε εσωτερικό χώρο. Παρόλα αυτά ο χειμωνιάτικος γάμος είναι ωραίος καθώς το χειμώνα έχουμε μεγάλη ανάγκη από ευχάριστα γεγονότα – είναι κοντά και τα Χριστούγεννα οπότε η διάθεση θα είναι στα ύψη!

Τα καλά του καλοκαιριού:
Το καλοκαίρι δεν έχει όρια: Θέλεις γάμο σε νησί; Σε εξοχικό; Σε θάλασσα; Σε βουνό; Σε μια παραλία; Όπου κι αν θέλεις να στήσεις το σκηνικό της ένωσης σας, ο καιρός είναι ζεστός και θα σε βοηθήσει να το απολαύσετε. Όμως το καλοκαίρι πιάνουν μερικές ξαφνικές μπόρες που είναι ισχυρές. Γλέντι μπορείς να κάνεις σε ένα κτήμα, σε μια αυλή ακόμα και σε μια παραλία!

Όπου κι αν κάνεις το γάμο και όποτε κι αν τον κάνεις, σημασία έχει να το χαρείς και να είσαι με αυτόν που έχεις διαλέξει. Τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμουEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese