Οι μύθοι γύρω από το αδυνάτισμα είναι πολύ δελεαστικοί γι’ αυτό και είναι δημοφιλείς. Αν όμως όντως ίσχυαν, θα ήταν πολύ εύκολο να…
χάσεις βάρος και δε θα απελπιζόσουν να χτίσεις το κορμί της παραλίας τελευταία στιγμή.
Αν λοιπόν το έχεις ρίξει στους κοιλιακούς και περιμένεις να χτίσεις six pack ενώ έχεις περιττά κιλά που συγκεντρώνονται στην περιοχή της κοιλιάς, να ξέρεις ότι αυτό δε θα συμβεί.

Ο μόνος τρόπος να μειωθεί πραγματικά το λίπος της κοιλιάς, είναι μέσω της διατροφής. Όσους κοιλιακούς κι αν κάνεις, δε θα δεις ουσιαστικά αποτελέσματα μέχρι να ξεφορτωθείς το λίπος στην περιοχή αυτή, ώστε να μπορέσεις να γυμνάσεις τους μύες σου. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνεις αυτό, είναι η σωστή διατροφή και η αερόβια γυμναστική.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις το fast food και τα deliveries, να μειώσεις πολύ το αλκοόλ και να τρως πολλά φρέσκα λαχανικά μαζί με άπαχη πρωτεΐνη. Όσο για τη γυμναστική, βεβαιώσου ότι περπατάς αρκετά, περίπου τριάντα λεπτά την ημέρα, για πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά όχι απλό βάδην, λίγο πιο γρήγορο, σχεδόν τρέξιμο. Έτσι θα δεις πολύ γρηγορότερα τ’ αποτελέσματα που θες, χωρίς να ανεβοκατεβαίνεις στο στρώμα των κοιλιακών.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese