“Εν αναμονή των νέων μέτρων που ψηφίζονται στη Βουλή και υλοποιούν τις δεσμεύσεις του Μνημονίου Τσίπρα, η αριστερή…

συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ επιβάλλει στην Ελληνική Κοινωνία καταστροφικές ανατροπές σε όλους τους τομείς που δομούν ένα οργανωμένο κράτος.

Μετά την περικοπή των συντάξεων, την συρρίκνωση της οικονομίας με φόρους που οδηγούν στην εξόντωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, συμπληρώνει το εγκληματικό σχέδιο για την κατάρρευση της Χώρας με την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας. Το μόνο που θα παραμείνει τελικά υπό την κρατική προστασία θα είναι ο ήλιος ,ο αέρας και η θάλασσα και οι αιγιαλοί.

Ο κ.Τσίπρας σκεπτόμενος υπό την επήρειατων«αυταπατών»του προφανώς , αγνοεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Αποτελεί για τη διεθνή πολιτική πραγματικότητα το ιδανικό παράδειγμα του αριστερού πολιτικού που συντάχθηκε και εφάρμοσε κατά γράμμα τις οδηγίες του Νεοφιλελευθερισμού, υποβάλλοντας γονυπετής τα «σέβη» του στους Δανειστές. Με αποτέλεσμα το προεκλογικό σύνθημα «η Ελπίδα έρχεται» να μετατραπεί «το Τέλος Μας Ήρθε».

Τα κόμμα Ελληνικό Οραμα καταγγέλλει την έσχατη , ανθελληνική και προδοτική ενέργεια του κ. Τσίπρα και του Συκυβερνήτη του κ.Καμμένου να προβούν σε ιδιωτικοποιήσεις της κρατικής περιουσίας με δεδομένα τη ανικανότητά τους και την αφερεγγυότητάς τους. Ελληνίδα ,Ελληνα το κόμμα Ελληνικό Οραμα δηλώνει παρόν και σε καλεί να σταθείς αρωγός στη Μάχη με το Πολιτικό Κατεστημένο.

Ολοι Μαζί! Θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα σχέδια για εξόντωση του Ελληνικού Λαού.

Στις 15 Ιουνίου θα νιώσουν την δυναμή μας.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese