Την πεποίθησή της ότι ο ελληνικός λαός κατανοεί τις ενέργειες της κυβέρνησης, εξέφρασε σε έντονο ύφος η …
βουλευτής Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη. Η κ. Θεοπεφτάτου είπε ότι δεν υπάρχει μαζική αντίδραση του κόσμου και εκτός μεμονομένων περιπτώσεων κανείς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τον τοπικό πληθυσμό, όταν επισκέπτεται την εκλογική του περιφέρεια. Επίσης, η βουλευτής Κεφαλονιάς τόνισε πως η κυβέρνηση έχει καταφέρει θετικά αποτελέσματα από τη διαπραγμάτευση προς το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Επιπλέον, η κ. Θεοπεφτάτου σημείωσε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν το ασφαλιστικό καθώς ευνοεί τους ασφαλισμένους και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοπούν μισθοί και συντάξεις. Παράλληλα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου χωρίς να υιοθετείται η απλή αναλογική, είπε πως αυτές είναι θέσεις προσωπικές του υπουργού και δεν εκφράζουν την κυβέρνηση. Εκτός των άλλων η κ. Θεοπεφτάτου δεσμεύτηκε πως τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά τη λήξη τους που είναι σε ένα μήνα. Ταυτόχρονα, διεύψευσε τις φήμες ότι η ίδια, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής και κορυφαίοι υπουργοί διεγράφησαν από μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, λόγω της θετικής τους ψήφου στο ασφαλιστικό.

Τέλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ανησυχία της για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα και γενικότερα της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese