Κάτω από συνεχή βροχόπτωση ξεκίνησε η πρώτη μέρα για τον 3ο αγώνα του …
παγκοσμίου πρωταθλήματος EnduroGP 2016 που διεξάγετε στα Γρεβενά. Οι 91 αναβάτες του Grand Prix Maxxis, είχαν να αντιμετωπίσουν την έντονη βροχόπτωση και λάσπη στην πρώτη ειδική δοκιμασία του Σαββατοκύριακου … Παρά την κακοκαιρία όμως, πλήθος θεατών βρέθηκαν στον χώρο της εμποροπανήγυρης για να παρακολουθήσουν το Super Test.

Στα 125cc FIM Κύπελλο Νέων ο Valeriαn DEBAUD (F – Yamaha) να κερδίζει πάνω από τους Jak Edmondson (GB – KTM) και Mirko SPANDRE (Ι – KTM) . Στην κατηγορία Τζούνιορς, o Josep GARCIA (E – Husqvarna) εντυπωσίασε τους πάντες με ένα τεράστιο χρόνο 2’11’65, πολύ πιο μπροστά από τον Michele MARCHELLI (I – Honda) και τον Kirian MIRABET (E – Sherco) .

Ο Loïc LARRIEU (F – Yamaha) εκανε χρονο (2’11”41)! ενώ στη συνέχεια ήρθε ο Alex SALVINI (Ι- Beta)  πήγε κάτω από τα 2 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα (2’10”76) … Η τελική μονομαχία ανάμεσα στους Matthew PHILLIPS (AUS – Sherco) και τον Mathias BELLINO (F – Husqvarna) έκρινε και τον νικητη με τον BELLINO να τερματίζει σε 2’09”19, περίπου 1 δευτερόλεπτο μπροστά από PHILLIPS , (2’10”07)!

Ο Ivan CERVANTES (E – KTM) ειχε τον καλύτερο χρόνο στην Ε1!

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese