Κάποιοι αποκαλούν την εφεύρεση αυτή την πιο τεμπέλικη που έχει γίνει ποτέ ενώ άλλοι ανυπομονούν ήδη να την αποκτήσουν: είναι το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του…

Το κρεβάτι Ohea Smart Bed είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή που αυτόματα ισιώνει τα σεντόνια μόλις εκείνος που κοιμάται πάνω του σηκωθεί. Το στρώσιμο χρειάζεται 50 δευτερόλεπτα και μπορεί να γίνει είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα.

Το αυτόματο σύστημα σημαίνει πως το κρεβάτι στρώνεται μόνο του μόλις σηκωθείς ενώ το χειροκίνητο σημαίνει πως πρέπει να… πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να αρχίσει να στρώνεται.

Το κρεβάτι δεν είναι συμβατό με τα κοινά σεντόνια, μαξιλάρια και κουβέρτες κι έτσι όποιος το αποκτήσει θα χρειαστεί να αγοράσει εκείνα που «συνεργάζονται» με τη συσκευή στρωσίματος.

Αν και φτιάχτηκε το 2012, το Ohea Smart Bed επανεμφανίστηκε στα social media, διχάζοντας τους χρήστες. Πολλοί σχολιάζουν πως είναι η επιτομή της τεμπελιάς και πως το στρώσιμο του κρεβατιού παίρνει μόλις λίγα λεπτά ενώ άλλοι επισημαίνουν πως μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο πχ για ανθρώπους με κάποιου είδους αναπηρία που δυσκολεύονται με τέτοιες δουλειές. Κάποιοι είναι βέβαια ενθουσιασμένοι και δηλώνουν πως αναμφίβολα θα ήθελαν να το αποκτήσουν.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese