Το αεροπλάνο της Egypt Air που για άγνωστους λόγους ακόμα, έπεσε στη Μεσόγειο, πραγματοποιούσε πτήση από Γαλλία για Αίγυπτο….

Οι έρευνες έδειξαν το σημείο που βρέθηκαν συντρίμμια από το αεροπλάνο καθώς επίσης και αντικείμενα από τους επιβάτες ενώ λέγεται πως βρέθηκαν και ανθρώπινα μέλη. Οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στο να βρεθούν τα κομμάτια του αεροπλάνου αλλά και το “μαύρο” κουτί το οποίο θα δείξει ακριβώς το τι συνέβη στη μοιραία αυτή πτήση.

Ο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι εξέφρασε στα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. “Η προεδρία με μεγάλη λύπη, θρηνεί τα θύματα που βρίσκονταν στην πτήση της EgyptAir που σκοτώθηκαν μετά τη συντριβή του αεροπλάνου στη Μεσόγειο κατά την επιστροφή του στο Κάιρο από το Παρίσι”, αναφέρει δήλωση της προεδρίας της Αιγύπτου.

Οι συγγενείς των θυμάτων είναι σε άσχημη κατάσταση καθώς πλέον είναι βέβαιο πώς το αεροπλάνο έχει γίνει κομμάτια και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να βρεθούν έστω και οι σοροί των επιβατών.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese