Η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ είναι απαιτητική, μαχητική και παλεύει για τα ίσα δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και κυρίως τη …
μισθολογική κλίματα στη βιομηχανία της, αυτή του θεάματος. Μάλιστα, απειλεί με αποχώρηση όταν δεν κερδίσει όσα και ο άντρας συμπρωταγωνιστής της, είπε σε συνέντευξη της στο Κέντρο Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης την Τρίτη.

“Καθώς έψαχνα τη δημοτικότητα και την επιρροή του χαρακτήρα μου, είδα ότι η κλερ Άντεργουντ είχε μέρισμα στην τηλεθέαση. Αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ” είπε. “Toυς είπα ότι αν δεν με πληρώσουν όσα αξίζω θα μιλήσω δημόσια” πρόσθεσε αποδεικνύοντας ότι είναι ιδανική γυναίκα για τον ιδανικό ρόλο γνωρίζοντας να διαπραγματεύεται το δίκαιο για την ίδια.

Σύμφωνα με το Business Insider ο Κέβιν Σπέισι κέρδισε μισό εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο το 2014 στη δημοφιλή σειρά του Netflix, ενώ η Ρόμπιν Ράιτ 420.000 δολάρια. Τα 80.000 δολάρια στο μισθό τους ήταν κάτι που η Ράιτ επέμεινε να διορθωθεί και το κατέφερε.

Η ηθοποιός που έχει σκηνοθετήσει αλλά και εκτελέσει χρέη executive παραγωγού στη σειρά του Netflix είναι η τελευταία γυναίκα του Χόλιγουντ που συμμετέχει στο διάλογο για τον εργασιακό σεξισμό.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese