Ο δημοφιλής τραγουδιστής  μετά από μήνες επιτυχίας στο πλευρό…
του Θέμη Αδαμαντίδη και της Άντζελας Δημητρίου, αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει άλλο μαζί τους, ευχαριστώντας και δημόσια τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου για την όμορφη συνεργασία που είχαν.
Ο κόσμος τον χειροκρότησε ενώ ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αφού η όμορφη συνεργασία που είχαν έπρεπε να λάβει τέλος, λόγω άλλων προγραμματισμένων καλλιτεχνικών πραγμάτων που είχε κανονίσει!
Πριν ακόμα δώσε τα χέρια με την επιχείρηση είχε κλείσει κάποιες συναυλίες στη Γερμανία και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού, που δυστυχώς δεν μπορούσε να ακυρώσει. Η νέα του δισκογραφική στέγη του έχει κλείσει μία σειρά εμφανίσεων σε όλα τα ΜΜΕ ανά την Ελλάδα για την προώθηση του νέου του τραγουδιού «Έγινε το αντίθετο» σε στίχους του Σταμάτη Γονίδη και μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή, που θα κάνει μουσική «πρεμιέρα» στις 21 Μαίου. Αυτοί ήταν λοιπόν οι λόγοι που έπρεπε ο Γιώργος Δασκαλάκης να αποχωρήσει από το επιτυχημένο σχήμα, που όπως μπορείτε να δείτε άπαντες που εργάζονται στο μαγαζί αλλά και ο επιχειρηματίας, τον αποχαιρέτησαν συγκινημένοι τα ξημερώματα της Κυριακής.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese