Συνάντηση με τον Διευθυντή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου κ. Γιώργο Χαλεπάκη και την Διευθύντρια του…

τουριστικού γραφείου του ΚΤΕΛ C.TR.S. κ. Γιούλη Μεσσαριτάκη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Γιώργος Χριστοδουλάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Filoxenia.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα και οι δυνατότητες συνεργασίας των δυο πλευρών και αποφασίστηκε η αλληλοπροβολή των δυο φορέων, η παροχή έκπτωσης 25% από το ΚΤΕΛ στους εργαζομένους των διαμερισμάτων και δωματίων για τις μεταφορές τους από και προς τις εργασίες τους, καθώς και η δυναμική προώθηση των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων μέσω του C.TR.S.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Γιώργος Χριστοδουλάκης τόνισε: «Η συνεργασίες των τοπικών φορέων είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στην οικονομική κρίση. Με κατανόηση και αλληλοσεβασμό, μπορούν οι τοπικοί φορείς να δημιουργήσουν ικανές συνθήκες βελτίωσης των οικονομικών μας δεδομένων. Με αυτά κατά νου, καταφέραμε από κοινού με τα στελέχη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να ξεκινήσουμε μια συνεργασία που νομίζω ότι θα προσφέρει πολλά και πολύπλευρα οφέλη και στις δυο πλευρές.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μ. Χαχλιούτη, τον Διευθυντή Γ. Χαλεπάκη και την Διευθύντρια του CTRS κ. Γ. Μεσσαριτάκη για την άριστη διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν και να ευχηθώ να μας δοθεί η δυνατότητα να την αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese