Ανακοινώθηκε η δημιουργία του κόμματος της Νεας Δεξιάς από τον Δικηγόρο και πολιτευτή…   Φαήλο Κρανιδιώτη . Μια ανακοίνωση που ενδεχόμενα να σημαίνει κατι για εμάς τους Εθνικιστές της δεξιάς.

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και σκοτεινά σημεία που πρέπει να εξετάσουμε πρωτίστως για τον αρχηγό της και δευτερευόντως για τους τίτλους , τα σύμβολα και τις θέσεις του κόμματος.

Είναι άξιο λόγου ότι ένα από τα διαδικτυακά όργανα της Χ.Α αναφέρεται με κολακευτικά Λογια στο βιογραφικό του Κρανιδιώτη. Γράφει συγκεκριμένα την Κυριακή 03 Απριλίου 2011 το Πασπαρτού σε τίτλο ανάρτησης: Τελικά ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης που το όνομά του προκαλεί αλλεργία στους ντιντίδες;

Είναι ικανοποιητικό ότι τον βρίσκουμε μπροστάρη σε αρκετές εκδηλώσεις και οργανώσεις που μάχονται για την εθνική ΙΔΕΑ και την αντίσταση του Ελληνισμού στην παγκοσμιοποίηση. Μεγάλο του πλεονέκτημα στην μέχρι τώρα διαδρομή του είναι η φιλία με τον Ηρώα της Κύπρου Θεόφιλο Γεωργιάδη που δολοφονήθηκε από πράκτορες της ΜΙΤ την 20η Μαρτίου του 1994.

Η αποδιδόμενη όμως πολιτική του φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά και η κατ επανάληψη αποτυχία εσόδου στη βουλή τόσο με την Ν.Δ οσο και την Πολική άνοιξη δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τον σκοπό των δραστηριοτήτων του.

Άλλο μελανό σημείο στην πολιτική του διαδρομή είναι η εμπλοκή του στην σκοτεινή υπόθεση Οτσαλαν με την ομάδα των αλλοπρόσαλλων υπηρετών του Πάγκαλου που κατέληξε στη σύλληψη του Κούρδου Ηγέτη

Η ανακοίνωση του τίτλου Νεα Δεξιά παραπέμπει στα αρχικά της ΝΔ πολος απώθησης για τα οσα δεινά μας συσσώρευσε από το 1974. Ναι μεν το δεξιά μας χαροποιεί αλλά προτιμούσαμε το Ριζοσπαστική ή μόνο το ΔΕΞΙΑ.

Οσον αφορά το σύμβολο παραπέμπει σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ . Υπήρχαν αποτυπώσεις αετών στην πλούσια Ελληνική Ιστορία που μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

Από τον Σωκράτη ΤσουμελέκαΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese